dimarts, de juliol 04, 2006

Ella t'estima... com a amic!

Fins ara pensava que la pitjor frase que et pot dir una dona és "Hem de parlar..."
Però no! La pitjor frase que hi ha és "Jo t'estimo, però com a amic..."
Això significa que per ella, tu ets el tio més simpàtic del món, el que millor l'escolta, el més enrotllat... però que no sortirà amb tu perquè prefereix sortir amb un impresentable que només vol anar-se'n al llit amb ella. Això si, quan l'altre li faci una putada, et trucarà a tu per demanar-te consell. És com si vas a buscar una feina i et diuen: "Senyor Alsina, vostè és la persona ideal per aquest lloc de treball, el que té millor currículum, el millor preparat... però no el contractarem. Escollirem un incompetent. Això si, quan la cagui ens pot venir a arreglar el merder?"

I et preguntes, què he fet malament? Hem anat al cinema, hem rigut, hem passat hores prenent cafè... A partir de quin cafè ens vem fer amics? Del cinquè, del sisè? Joder, això s'avisa... un de menys i ara me n'estaria anant al llit amb ella!

Per elles, un amic es regeix per les normes del tampax: Pots anar a la piscina amb ell, muntar a cavall, ballar... la única cosa que no pots fer amb ell és tenir relacions sexuals...

Si ho penses... si per ella que siguis el seu amic consisteix a arruinar la teva vida sexual... que fa amb els seus enemics? A mi em sembla molt bé que siguem amics, el que no entenc és perquè no podem "follar com amics".

Jo crec que l'amistat entre homes i dones no existeix. Vaja, si existís se sabria... El problema és que quan ella et diu que t'estima com amic, és exactament això... però per tu, no. Per tu significa que si una nit esteu a la platja, ella s'emorratxa, hi ha lluna plena i una alineació de planetes de l'hòstia, mentre un meteòrit amenaça la terra, potser, i només potser, aconsegueixes enrollar-te amb ella!

Per això aguantes i mai perds l'esperança. Que s'enrolla amb el Pepe? Doncs ja trencarà! I quan ho fa, ataques amb la tècnica del consolador: No ploris va, que el Pepe és un capullo, tu et mereixes una cosa millor, un tio que t'entengui, que estigui amb tu quan el necessitis, d'estatura mitjana, castany, ni molt guapo ni molt lleig, que es digui Alvaro... com jo!

Com a mínim, des de la postura d'amic pots ficar "cizaña". És la tècnica del cuc miserable.
-Aii, que majo que és el Joan, no?
-Pseh... una mica guenyo, no?
-Que no! el que passa és que té una mirada molt tendra...
-És veritat, l'altre dia m'hi vaig fixar, mentre mirava a la Maria...
-M'estava mirant a mi!!
-Ho veus, es guenyo!

El pitjor de tot és que les ties consideren una relació "superespecial" quan podem dormir amb tu al llit i que no passi res... però a veure, lo superespecial no sería que SI que passés alguna cosa??!!??!!
Estàs acabant de recollir després de la festa...
-Ui! que tard que se'ns ha fet, va, perquè no et quedes a dormir?
-Uhmm... i on dormo?
-Al meu llit, home!

A tu ja et tremolen les cames, ja està! s'han alineat els planetes i el meteorit ve de camí! Però al cap d'una estona t'adones que no són exactament els planetes el que s'han alineat, perquè ella, clar, amb la confiança, s'ha quedat en roba interior i es fica al llit... i tu, bueno... t'hauràs de quedar en calçotets... amb l'alineació de "Planetes" que portes al damunt... Així que et fiques al llit ràpidament i doblegues els genolls per dissimular, i ella t'enganxa el cul, et diu "fins demà!" i s'adorm! Però què passa!!! que aquesta tia no resa ni res??

Estàs al llit amb la tia que t'agrada... al principi no t'atreveixes a moure't, no fos cas que toquessis alguna cosa... i saps perfectament que si en aquell moment fessin un concurs, el guanyaries segur: ets el tio més calent del món. I que llarga que es fa la nit...! I et vas preguntant... "tocar una teta amb l'hombro serà de mal amic? I si és la teta qui em toca a mi...?" Tot i això, al cap d'unes hores la pregunta ha canviat per: "Soc realment un gilipolles?"

No t'ho pots creure... estàs al llit amb ella i no passarà res de res! Confies en que d'un moment a l'altre es girarà i dirà, "Vinga va, que ja has patit prou, fes-me teva!!"... però no... per elles, mai patim prou, i mira que pateixes, eh? perquè tens tota la sang del cos acumulada al mateix lloc, i mira que se sap de tios que han arribat a reventar!

Desenganyat, la teva humiliació no acaba aquí. Al matí següent sona el timbre. Ella es desperta...
-Ai, és el Pepe!
-El Pepe!!!?? Però no ho havieu deixat?!
-Ja t'ho explicaré que ara tinc pressa... m'he oblidat de dirte que portaría al seu gos, perquè clar, anem a Baqueira, i jo li he dit que el gos millor que amb tu no estaría enlloc... que tu sí que ets un amic!!! Fas mala cara, que has dormit bé?

I allà et quedes, amb el gos, aquest si, el millor amic de l'home!

pos res, que ho tenia per aquí i m'ha fet molta gràcia...
sort que es de fa temps això xD

8 comentaris:

A la/es 1:56 p. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Awissimaaaaaa!!! Es mu macu... xo no totes som = eh??? Es cert q un home i una dona mai poden c amics,... No existeix... Xo en mik en mik et vas adonan q allo q et pensaves q era un amic o amiga es mes q una cosa... I potc carda xq es massa importan x tu... O b q sas q mai podra passa re com b contes en el text... La solucio consiseix en no desesperar xq aixos comporta la obsesio... (x experiencia) es duu posar-se a soba am algu q es mes q un amic x tu i x l'altre q ets?? Un simple amic??? anda yaaa desitjaves q arrives akst moment am candaletes am milers d planetes alineats i strelles en el cel.. I veus q no passa re... es bastan frustran... aix... Xo menu la resposta es: no desespera... Xungu oi?? Las alegrias no tendrian valor... Pensa has sigut un home fort i considerable ^^ I aixos tmb es valora...
Beseeeeeeeeeets

 
A la/es 2:06 p. m. , Blogger Underneath ha dit...

jajajaja tampco es cap experiencia personal, es una hipotesi

 
A la/es 6:52 p. m. , Blogger carlota ha dit...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

 
A la/es 12:45 a. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Ep! Després no et queixis que no et comento eh! A veure, el text aquest, que ja l'havia llegit però en castellà.... sempre em fa riure, hahhaa, pensant en el pobre tio que s'està aguantant el calentón.... xD
Però jo crec que és exagerat, i jo si que crec en l'amistat entre persones de sexes oposats! El que passa que és xungu ser només amics si el tio està colat per ella, com és el cas del text...
Però vaja que l'amistat sí que existeix, o és que tu no tens amigues?! ehhh?! Clar que en tens! I segur que no t'agraden "com a algu més que amigues", no? Doncs ja ta!

Hahhaah, vinga un petonarro!!

Yáiza

 
A la/es 9:21 a. m. , Blogger Underneath ha dit...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

 
A la/es 12:05 a. m. , Blogger carlota ha dit...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

 
A la/es 11:23 a. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Jo crec q un home i una dona si q poden ser amics...i q no sempre és així ...nose...és una mica generalització no?
o sóc jo l'extranya xD tb pot ser...jejeje

salut!

 
A la/es 12:34 p. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici