diumenge, d’abril 02, 2006

[(A A A) = A · P - M + A - C/ L+ P + (A · A) · E] o equació primaveral

A, A' i A''. Tres amics inseparables a les portes de la primavera.

A se sent alliberat després de tant de temps de relació amb Z. A', com sempre, busca una relació que el satisfaci després de la fi dela seva relació estable amb R. A'', no satisfet amb la seva situació actual, comença a deixar volar la seva imaginació, que s'allunya de G, la seva parella.

A comença a fixar-se en V, cada cop més, cosa que també fa A'. Se sap que V sent predilecció per algun habitant de l'entorn. Per A i A', les opcions giren al voltant d'ells dos, conclusió lògica, o almenys per ells. A', al mateix temps, se sent dividit i amb caos mental, perquè no pot parar de pensar en X, però tampoc en V. Per altra part, A'' se sent cada cop més atret per N, símptoma de que la relació amb G no té massa futur, tot i que G segueix enamorada com el primer dia. N té parella estable.

A i A', pendents del cor de V, i A' intentant aclarir si tendeix més cap a X o cap a V, sense treure'n l'aigua clara. A, sense decidir-se a fer algun intent d'aproximar-se a V. A'', directament, decidint com deixar a G sense fer-li massa mal, mentre perd les " (o el cul xD) per N.






Puta primavera!!! x'D

6 comentaris:

A la/es 11:00 p. m. , Blogger carlota ha dit...

ahora mismito poses noms
=)

 
A la/es 8:21 p. m. , Blogger OLGA! ha dit...

ostia no se qui dels tres ets tu, posa noms!

 
A la/es 4:45 p. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Bueno bueno bueno, aqui yo veo mucha verdad, pero tienes que hacerle un update, seria como:
[(AAA)=A·P-M + A-C+L + (A·A)/t]
El tiempo pasa y la equacion evoluciona, la vida es un laberito con sentido y direccion , no se pierde el ke quiere sino el ke puede.

 
A la/es 4:48 p. m. , Blogger Underneath ha dit...

Oh oh oh que bonito, palabras buenas y ciertas, pero en fin, seguro que la semana que viene ha vuelto a evolucionar o algo, xk yo estoy viendo que mi parte de la equacion acabará siendo una equacion no lineal que me llevará a fractales caóticas, y no es plan xD

 
A la/es 1:02 a. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Very pretty site! Keep working. thnx!
»

 
A la/es 9:44 a. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Very pretty site! Keep working. thnx!
»

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici