diumenge, de juliol 30, 2006

Què tenen les dones?

Les dones... aquesta meravella tan bella com incomprensible... què tenen les dones?

Les dones tenen aquella capacitat de mirar-te, o ni tan sols això, a vegades, tan sols, no mirar-te, i fer-te pensar que faries el que fos per perdre't en aquells ulls, per no sortir-ne mai. Et somriuen, i amb un somriure t'estàn fent entendre que realment, són elles qui controlen la situació, elles qui decideixen, elles qui saben el que tu penses, i no al revés.
Tenen l'habilitat de passar-se una mà pel cabell, o bufar el cabell que els hi cau sobre la cara, i, només amb això, tenir-nos als seus peus. Ens fan perdre la parla i ens fan caure les coses de les mans simplement caminant o movent-se d'una manera determinada. I a vegades, és la forma que tenen de quedar-se quietes el que resulta fascinador. Tenen la capacitat de fer que sembli primavera enmig de l'hivern, quan porten tal jersei o tal faldilla i fan que se t'eriçi cada cabell del teu cos.

Les dones saben escoltar-te, cosa que no es pot dir de tots els tios... i a més a més, es probable que després d'escoltar-te diguin alguna cosa amb sentit i tot... Tenen aquella manera miraculosa de fer que el seu cap encaixi a la teva espatlla, i que la seva pell sempre estigui suau i tèbia. Sempre trobes les seves mans en la foscor quan les busques.

Poden parlar, i dir mil coses, o poden callar, i dir-ho tot.

Poden ser mortalment perilloses, com un volcà o com pura dinàmita i, de fet, ho son.

Però, a qui no li agrada viure perillosament?


Ho he adaptat una mica... i ja sé que era broma, però igualment... jeje

1 comentaris:

A la/es 2:25 a. m. , Anonymous Anònim ha dit...

Així m'agrada! Que acceptis el control que tenim sobre vosaltres!
Muahahaha!! xD
Em sorpren la teva admiració cap a les dones en general. Pocs homes l'expressen.

Yáiza

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici